လူ့စွမ်းအားအရင်းအမြစ် စီမံခန့်ခွဲမှုဆိုင်ရာဘာသာရပ်ကို လက်တွေ့လေ့လာ အသုံးချချင်သူများအတွက် Certificate in Human Resources Management in Practice တန်းခွဲသစ်  စတင်ဖွင့်လှစ်မည်။

ဒီသင်တန်းကိုဘယ်သူတွေတက်သင့်သလဲ?
စီမံခန့်ခွဲမှုဆိုင်ရာ Manager များ (HR Manager, Operation Manager, General Manager) ၊ လက်ရှိ Human Resource (HR) နှင့်ပတ်သက်ပြီး လုပ်ကိုင်နေသူများ၊ Human Resource (HR) field ကို ဝင်ဖို့ စိတ်ကူးရှိသူများနှင့် HR ပိုင်းကိုစိတ်ဝင်စားသူများ တက်ရောက်နိုင်ပါတယ်။

----------------------------------------------
အသေးစိတ် သင်ကြားပေးမည့် ခေါင်းစဉ်များမှာ-

- Recruitment and Selection Process
- Learning and Development
- Compensation & Benefits
- Performance Management
- Employee Records keeping & documentation
- Employee & Industrial Relations
- Employment Contract(EC)
- Employment Law
စသည်တို့ကို လက်တွေ့လေ့ကျင့်သင်ကြားပေးသွားပါမည်။

ဒီသင်တန်းကို ဘယ်သူတွေသင်မှာလဲ?
Human Resources Management in Practice သင်တန်းအား အတွေ့အကြုံရှိ ဆရာ၊ ဆရာမ (၃) ယောက်မှ လက်တွေ့ သင်ကြားပို့ချသွားမည်ဖြစ်ပါသည်။

Lecturers –

ဦးအောင်သန်း, တိုင်းဦးစီး(အလုပ်သမားဥပဒေ/ငြိမ်း)

ဒေါ်ရွှေရည်ဝင်းလဲ့, Certified Senior Professional in Human Resources - International™ (SPHRi™).

ဒေါ်အိဖြူစင်, Master of Business Administration(MBA), Bachelor of Business Administration(B.B.A) at Yangon Institute of Economics.

Old Students Fee – 155,000 MMK
*Strategy First University မှ HRM/HRD ကျောင်းသားဟောင်းများအပ်နှံပါက Deposit – ၅၀,၀၀၀ ကျပ်သာသွင်းရမည်ဖြစ်ပြီး အတန်းချိန်ပြည့်ပါက ပြန်ထုတ်ပေးပါမည်။*