ယနေ့ခေတ် စီးပွားရေးလုပ်ငန်းတိုင်းအတွက် အဓိက အရေးပါလာသော Social Media Marketing သင်တန်း စမည်။

ယနေ့ Marketingလောကတွင် မရှိမဖြစ် သိထားသင့်သော Digital Marketingရဲ့ ခေတ်ရေစီးကြောင်းအကြောင်းနှင့် Digital Media တွေကို အသုံးပြုပြီး ထိရောက်သော Marketing နည်းဗျူဟာများ ချမှတ်ကာ Customer များနဲ့ ရေရှည်ဆက်ဆံရေးတည်ဆောက်ခြင်း စတဲ့ အကြောင်းအရာများနဲ့ ပက်သက်ပြီး လေ့လာသင်ကြားရမှာ ဖြစ်ပါတယ်။

ဒီသင်တန်းကိုဘယ်သူတွေတက်သင့်လဲ?

Marketing ပိုင်းတွင် Social Media ပိုင်းကိုအဓိကတာဝန်ယူထားသူများ၊ Digital Marketing ကိုစိတ်ဝင်စားသူများ၊ Digital Marketer များ၊ Social Media ပိုင်းကိုအသေးစိတ်သိလိုသူများနဲ့ Social Media Marketing ကိုစိတ်ဝင်စားသူများ တက်ရောက်သင့်တဲ့ ဘာသာရပ်ပဲဖြစ်ပါတယ်။

ဒီသင်တန်းမှာဘာတွေသင်မှာလဲ?
Social Media Marketing ဘာသာရပ်မှာ အသေးစိတ် သင်ကြားမည့် ခေါင်းစဉ်များမှာ -
1. Digital Marketing Overview
2. Understanding Social Media
3. Content Marketing
4. Digital Marketing Strategy
5. Marketing with Facebook

Old Students Fee– 155,000 kyats

Mktgm/PR Old Students Fee – 135,000 kyats

New Student with Refer – 10,000 kyats Discount